Rezultati ispitivanja od 3 sedmic

Svrha istraživanja bila je odrediti kako madraci Hitex utječu na kvalitetu sna i pokazati utjecaj Hitex madrac na prosječnu brzinu otkucaja srca tijekom spavanja

 

Ispitanici su testirali svoje spavanje i kvalitetu sna na postojećem, svom madracu tokom sedam dana, a zatim su dvije sedmice koristili novi madrac Hitex. Više od 2875 sati su proveli na novom madracu Hitex. U testiranju, ispitanici nisu dobili bilo koji Hitex madrac, već onaj koji je prilagođen njihovim navikama spavanja.

Da bi se dobili točni i precizni podaci, mjerenja su provedena s Polarovim štopericama. 

Cijelo istraživanje je provedeno s priznatim fizioterapeutom Matejem Čebokljem.

Ključni rezultati testiranja

"Istraživanjem i testiranjem potvrdili smo da je odgovarajući i visokokvalitetni madrac Hitex jedan od ključnih čimbenika za nižu brzinu otkucaja srca i, naravno, bolji i mirniji san"

Matej Čebokelj

Tko je Matej Čebokelj?


Matej Čebokelj  je diplomirani fizioterapeut i radi u okviru centra za fizioterapiju Fizio-Fit u Celju.

On je i privatni fizioterapeut sa zvanjem Cyriax terapeuta, što znači da njegov rad pokriva i zahtjeva duboko znanje o anatomiji, fiziologiji, patofiziologiji mišića, zglobova i tkiva. Svojim iskustvom i znanjem pokriva mnoga područja kao što su zdrava kronična i akutna stanja, specijalist je za ortopedsku traumatologiju, a radi i s vrhunskim sportašima.

Izjave ispitanika

Madrac od lateksa Hitex Cottanic Lux Comfort je savršen izbor za najbolji san. Ljubiteljica sam prirodnih materijala, a lateks mi daje taj pravi osjećaj prirode. Ono što mi posebno odgovara na mom madracu je dodatna piramidalna struktura koja mojem tijelu omogućuje još veću prilagodbu i opuštajući osjećaj vrhunske udobnosti. Kao nezavisni psihoterapeut, pisac, kolumnist, predavač i majka 3 djece, moj radni dan je iznimno raznolik. Zato, nakon napornog dana, kvalitetan madrac je ključ da se moje tijelo regenerira, odmari i pripremi za novi dan. S madracem Cottanic Lux Comfort sve je to moguće.

dr. Veronika Podgoršek
62,9
66
4,5

Na madracu Hitex MemoSilver spavam bolje nego na svom prijašnjem madracu. Jako sam zadovoljna! Tvrdoća madraca mi vrlo odgovara, a memorijska pjena se odlično prilagođava mome tijelu. Na madracu Hitex spavam kao na oblaku.

Ana Tomšič
66,7
71,3
5

Poslije prve noći koju sam prespavala na novom madracu Hitex Zero Gravity primijetila sam veliku razliku, jer sam do tada spavala na veoma starom madracu na kojem sam imala nadmadrac Vitapur, koji mi je omogućio dodatnu udobnost. s obzirom da sam u visokoj trudnoći, moj san mi je od velike važnosti, jer posljednjih tjedana tj mjeseci, na žalost, ne mogu pronaći udoban položaj. Prva prespavana noć na novom madracu, pružila mi je  bolje spavanje  s manje okretanja. Spavanje je udobnije i bolje, iako sam upravo u periodu neispavanosti, čestog noćnog ustajanja zbog posjeta toaletu i hidratacije zbog visoke trudnoće. Osim madraca Hitex Zero Gravity i jastuka All Sides Sleep na novom madracu koristim i vodotpornu zaštitu Protect. Kada nam se pridruži novi član, kupit ćemo mu madrac Hitex, pokrivač i ostale proizvode za spavanje iz dječjeg asortimana. Na madracu Hitex spavam sjajno i lijepo. 

Klavdija Žgajnar
83,3
82,6
4

Madrac Hitex MemoSilver mi veoma odgovara. Spavanje na madracu je udobno te mi je omogućilo izuzetno kvalitetan san. Ovaj madrac, kao i ostale proizvode za spavanje, bih preporučila svima koji se žele dobro naspavati. Na madracu Hitex spavam savršeno. 

Barbara Polanec
74,9
76,5
5

Madracom Hitex Zero Gravity sam izuzetno zadovoljan, jer mi savršeno odgovaraju njegova visina i tvrdoća. Spavanje je mnogo bolje, čemu su doprinijeli ostali Vitapur proizvodi za spavanje.

Igor Krupič
57,5
68,4
4,5

Madrac Hitex MemoSilver je zaista odličan. I moj prethodni madrac je bio dobar i kvalitetan ali mi Hitex mnogo više odgovara. Bolja tvrdoća, sve je bolje. Također, i na jastuku Vitapur veoma lijepo spavam i manje se budim. Uprkos vrućim noćima madrac je bio veoma udoban i drago mi je što sam sudjelovala u Vašem istraživanju.

Svetlana Žuna Nedeljkovič
70
71,3
5

S madracem s džepičastim oprugama Hitex Zero Gravity sam jako zadovoljna. Kod madraca mi se odgovara to što je viši od prijašnjeg. Primjerene je tvrdoće i kada ležim na njemu imam osjećaj da lebdim. Prije svega mi se sviđa to što ne osjetim kada se moj partner na drugoj strani pomakne ili okrene. Sada daleko bolje spavamo, iako nam taj san zna poremetiti beba stara nekoliko tjedana. Madrac Hitex je vrlo udoban te na njemu spavam mirno i kvalitetno.

Laura Rožman
83,1
82,6
4

S madracem Hitex MemoSilver sam zadovoljna i imam osjećaj da bolje spavam. Imam puno vaših proizvoda s kojima sam također zadovoljna te ću ih s veseljem upotrebljavati i ubuduće. Na madracu Hitex spavam kao anđeo.

Suzana Potočnik
63,3
57,4
4

S madracem od lateksa Hitex Cottanic Lux Comfort sam trenutno zadovoljan. Spavam bolje i čak 2-3 sata duže. Budim se odmoran i naspavan.

Lovro Hribernik
55
55,9
5

Z žepkastim ležiščem Hitex Zero Gravity sem zelo zadovoljen, saj se mi je spanje spremenilo na boljše. Na ležišču Hitex spim kot na oblaku.

Darijan Golob

Veoma sam zadovoljna madracom Hitex Zero Gravity. Ne primjećujem nekakve posebne pogodnosti, jer je madrac  sličan onom koji sam koristila prethodno, osim da je malo mekši, što mi očigledno odgovara. Inače imam vrlo miran san. Madrac bih preporučila svima jer mislim da su to izuzetno  kvalitetni madraci, koji pružaju kvalitetan san. I prije testiranja sam koristila druge Vitapur proizvode, kojima sam jako zadovoljna, tako da ću ih upotrebljavati i ubuduće. Na madracu Hitex spavam kao na oblaku.

Mateja Kovač
54,7
57,2
4
Bolje spavaj

Vitapur d.o.o.

Kolodvosrska 12

71000 Sarajevo

 

www.vitapur.ba

info(@)vitapur.ba

033 975 998

Opći uvjeti

Madraci Hitex. DOKAZANO bolje spavanje.

Naša misija je da vas zdrave i vitalne pratimo kroz sve životne periode, od rođenja do kasne starosti.

Odgovornim pristupom vašem zdravlju, pažljivo biramo prirodne materijale i kreiramo tehnološki usavršene madrace već više od 25 godina. Najviše pažnje posvećujemo upravo vama, našim kupcima i vašim potrebama i željama. Osluškujemo svaku vašu želju i potrebu i pronalazimo način, kako da istu u potpunosti ispunimo.

S vrhunskim madracima Hitex osigurajte si potpuni odmor i miran san. Na madracima Hitex čak 85% ispitanika DOKAZANO bolje spava.

 

Ispitivanje spavanja

Za kvalitetan i zdrav san, odgovarajući madrac je od ključne važnosti.

Ovo ljeto proveli smo ispitivanje kako madrac Hitex utječe na kvalitetu spavanja. U istraživanju je sudjelovalo 985 ispitanika, od kojih je 26 dobilo priliku testirati Hitex madrace.

Izmjereno satovima: